Coaching

 

Vanwege de maatregelen rondom corona geef ik nu de sessies online via Zoom.

Better safe than sorry.

 

Wat is coaching?

Coaching is een vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin zelf te laten veranderen. Het traject is praktisch en verhelderend, op basis van een gelijkwaardige en veilige relatie en met een afgesproken focus of doel. Alle antwoorden liggen al in jezelf besloten. De coach helpt je, door middel van vragen te stellen, zelf de antwoorden te ontdekken.

 

Waarom kies je voor een coach? Vaak is dat omdat je merkt dat je vastloopt in persoonlijke omstandigheden, jouw relatie, jouw werk of jouw gezin. Je vraagt je af waarom bepaalde situaties of patronen in jouw leven steeds lijken te herhalen. Of je bent op zoek naar meer of nieuwe inspiratie. Je staat op een kruispunt. De manier waarop je gewend bent om zaken aan te pakken, voldoet niet meer. De situatie vraagt om inzicht en vernieuwing.

 

Ik kan je helpen om jouw inzicht te vergroten in jouw huidige situatie en jouw toekomstige wensen. Daarbij hoort ook inzicht in jouw gedachten, jouw emoties en jouw gedragingen. Met die verkregen kennis kun jij jouw kwaliteiten en mogelijkheden beter inzetten om je doel te bereiken.

 

Wanneer jij gemotiveerd bent en bereid bent om aan jezelf te werken, kunnen wij samen de gewenste verandering realiseren op een manier die bij jou past. 

 

Ik reis als het ware een tijdje met je mee en ik begeleid je bij het hervinden van jouw route en bestemming.

 

Na ons eerste contact, telefonisch of via mail, gaan wij eerst een afspraak maken voor een intakegesprek. We maken kennis, we bespreken waar je tegenaan loopt en formuleren verwachtingen en doelstellingen. Belangrijk is dat het voor zowel jou als mij goed voelt.

 

In het eerste gesprek bepalen we ook wat het resultaat moet zijn en maken we een inschatting van het aantal te verwachten gesprekken, de frequentie en de duur. De inhoud van het coaching traject is afhankelijk van de vraag en de vorm van coaching en zal minimaal 3 en maximaal 6 tot 8 gesprekken duren.

 

Tijdens het coaching traject worden naast het gesprek ook opdrachten en oefeningen aangeboden. Het coaching traject is klaar als voor jou het beoogde resultaat is bereikt. 

Voor het maken van een afspraak:
Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Of bel naar: 06-12829962