Recensies

 

A.V. december 2020
Ik heb al een hoop therapeuten meegemaakt, maar nog nooit is het gelukt om vrede met hoe ik ben en wie ik ben te krijgen. Carla heeft me laten zien hoe ik tot rust kan komen en geen gevechten meer hoef te voeren met mijn gevoel. Carla, bedankt voor de rust en vrede die ik heb kunnen vinden door middel van de hulp die ik kreeg.

 

S.v.d.Z.  april 2018
Carla is een mooi en lief persoon! Zij coacht vanuit haar gevoel. Met de coachingsgesprekken heeft zij mij geholpen om meer in mijn gevoel te gaan zitten. De meditatiemomenten heb ik als zeer prettig ervaren om meer tot mijzelf te komen. Ik communiceer meer over mijn gevoelens en wat ik wil en ik geef meer mijn grenzen aan. Zij heeft mij bewust gemaakt hoe ik bij mijzelf kan blijven.

Tevens heeft zij mij een massage gegeven. De massage heb ik ervaren als zeer ontspannend en rustgevend.

C.v.d.B.  oktober 2017
Ik kwam bij Carla terecht omdat ik vermoedde dat ik hoog sensitief ben en veel spanning voelde. De gesprekken met Carla hebben mij zoveel meer inzichten gegeven over wie ik ben, wat ik eigenlijk echt belangrijk vind maar vooral wat mijn gevoel zegt. Ik weet nu beter wat ik nodig heb om overeind te kunnen blijven staan. Er is bij mij daadwerkelijk veel veranderd omdat ik nu de juiste stappen heb kunnen zetten en op een positieve manier verder te kunnen. Wat ik erg waardeer is dat Carla niet op de tijd zit. Ze neemt de tijd voor je en het gesprek wordt niet plotseling afgekapt omdat het tijd zou zijn. Ze maakt een beknopt verslag van het gesprek zodat ik het nog eens kon nalezen. Ik ging altijd met een opgelucht gevoel naar huis. Bij Carla kan je jezelf zijn en alles bespreekbaar maken.

Ik heb ook een aantal keer een massage gehad. Bij Carla kan je je echt goed ontspannen en optimaal genieten. Ik had moeite om wakker te blijven, zo fijn. En ook de dagen erna was ik nog ontspannen. Ik blijf voorlopig elke maand komen voor een massage 

Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om naar Carla te gaan, het heeft mijn leven zoveel meer in balans gebracht.  

P.V.  maart 2017
Carla begon met warme compressen op mijn rug waarna er heerlijke warme olie over mijn rug werd uit gestreken.
Toen begon de rug massage, deze heb ik als ontspannend ervaren, Na 20 minuten draaide ik mij om voor een heerlijke gelaatsmassage met olie en rozenkwarts. Het was een bijzondere ervaring en wederom heerlijk!
Daarna zijn mijn armen gemasseerd en ook zijn mijn benen heerlijk los gemaakt en daarna werd het afgesloten met een heerlijke voetmassage.
Ik heb de gehele massage als zeer ontspannend ervaren en wil daarbij zeggen dat ze een goede masseuse is.

L.N.  februari 2017
Een massage van Carla is als een duik in zacht warm water. Zij laat je meer dan een uur wegglijden in aangename ontspanning.
Carla gebruikt warme geurige oliën en geeft rustgevende strelingen op rug, schouders, nek, gezicht, benen en voeten. Daar waar nodig (bijv. bij stijve rugspieren) past ze lichte knedingen toe.
Ik heb ervan genoten en daarna heerlijk geslapen.


S.v.W. januari 2017
Onze zoon is 10 jaar en had voor zijn verjaardag een heerlijke massage aan Carla gevraagd. Hij heeft hier enorm van genoten. Het lukt Carla een kind lekker in zijn vel te laten komen en zich even helemaal te ontspannen. Hij viel zelfs bijna in slaap!
Carla doet iets heel bijzonders. Wij zijn heel erg enthousiast.
Eigenlijk gun je ieder kind zo'n cadeautje.


S.K. december 2016
Ik heb al 4 massages mogen krijgen van Carla. Ik ben daar 3 keer zo ontspannen geweest dat ik door de massage in slaap ben gevallen. Door de sfeer en de massage kwam ik in een staat van ontspanning. De laatste keer heb ik gelet op de grepen die ze toe heeft gepast en veel gepraat (op verzoek van Carla). 
Ik kan de massage iedereen aanraden die gespannen is. Bij Carla vind je een moment van ontspanning, een moment voor jezelf.
 
 
G.d.W. oktober 2016
Heerlijk massage gehad bij Carla van Praktijk gevoel in balans. Heb je gevoeligheid bij de knie of nek, daar houdt Carla allemaal rekening mee tijdens de massage. Na afloop lekker kopje thee. Na deze massage voelde ik me een heel nieuw mens. Heerlijk, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Carla!